Technical Forum

STEP 7 (TIA Portal)

Couldn't connect HMI to PLC in TIA portal Professional

Thread Starter: Kinh Bang   Started: 5/25/2012 2:04 PM   Replies: 5

« Previous thread Next thread »
Page 1 of 1 (6 items)
  5/25/2012, 2:04 PM
Joined 5/25/2012
Last visit: 7/20/2012
Posts: 4
Rating:
Rated: no ratings [0 out of 5 / rated 0 time(s)]. (0) 
Rated: no ratings [0 out of 5 / rated 0 time(s)]. (0) 
Solved

Attachment: Pictures.zip  (39 Downloads)



=== Edited by Kinh Bang @ 5/27/2012 9:48 AM [GMT ] ===


=== Edited by Kinh Bang @ 5/25/2012 2:08 PM [GMT ] ===


=== Edited by Kinh Bang @ 5/25/2012 2:05 PM [GMT ] ===



Top
  5/25/2012, 3:14 PM
Joined 9/28/2005
Last visit: 7/4/2014
Posts: 2927
Rating:
Rated: Excellent [4.03 out of 5 / rated 213 time(s)]. (213) 
Users with special expertise supervising conferences
Rated: no ratings [0 out of 5 / rated 0 time(s)]. (0) 
Kinh Bang wrote:
Dear everyone,

I got a big problem in connecting between HMI to PLC. Actually I tried everything, and also got the new update 3 for the TIA portal professional. But the problem still appeared so I really need your help.

You can see by my pictures below.

Your help is really helpful to me


Were you able to download project to HMI ?

Regards,
--------------------------------
Darius
Automation engineer/programmer
Top
  5/25/2012, 3:32 PM
Joined 5/25/2012
Last visit: 7/20/2012
Posts: 4
Rating:
Rated: no ratings [0 out of 5 / rated 0 time(s)]. (0) 
Rated: no ratings [0 out of 5 / rated 0 time(s)]. (0) 
Thank you for your reply I were not able to. 



=== Edited by Kinh Bang @ 5/25/2012 3:33 PM [GMT ] ===


Top
  5/26/2012, 4:44 AM
Joined 5/25/2012
Last visit: 7/20/2012
Posts: 4
Rating:
Rated: no ratings [0 out of 5 / rated 0 time(s)]. (0) 
Rated: no ratings [0 out of 5 / rated 0 time(s)]. (0) 
Could you please help me fix the problem regarding this please
Top
  5/26/2012, 2:24 PM
Joined 5/25/2012
Last visit: 7/20/2012
Posts: 4
Rating:
Rated: no ratings [0 out of 5 / rated 0 time(s)]. (0) 
Rated: no ratings [0 out of 5 / rated 0 time(s)]. (0) 
Can someone help me fix please. I have tried 2 days and still the problem still exsists 
Top
  5/28/2012, 2:40 PM
Joined 2/16/2011
Last visit: 5/30/2014
Posts: 223
Rating:
Rated: Excellent [4.13 out of 5 / rated 16 time(s)]. (16) 
Rated: no ratings [0 out of 5 / rated 0 time(s)]. (0) 
Hello,

Could you put the problem description again and add the solution. It will help peoples with the same problem.grin

Regards



Gabriel de Oliveira
It Works? Rate It.
Top
Thank you for this post from:
Page 1 of 1 (6 items)
Actions